Aromaterápiás natúrkozmetikai konzultáció – Egyedi szépségápolás

Időtartam

20-960 perc

Árak, kedvezmények

Növényi olajok, illóolajok, aromavizek és egyéb természetes anyagok a bőr egészségéért és szépségéért.

Természetes anyagokkal szeretnéd ápolni bőrödet, de nem tudod, melyek lennének megfelelőek a számodra? Nem szeretnéd terhelni szervezetedet és a környezetet az átlag kozmetikumokban található kőolajj-származékokkal és egyéb káros anyagokkal? Sok mindenfélét olvastál interneten növényi kivonatokról, olajokról, aromaterápiáról, de szeretnél végre valami szakértő útmutatást is kapni? Nem tudod, mit is takar a kozmetikumok címkéjén található összetevők latin vagy angol megnevezése?

Gyere el és ha szeretnéd, hozd magaddal az eddig használt kozmetikumaidat is!

Adrienne Feller / Panarom professzionális szépségterapeutaként segítek megtalálni és megalkotni a bőröd igényeinek legjobban megfelelő natúrkozmetikumot, legyen az könnyed hidratáló gél vagy tápláló krém, arcolaj, tonik, pakolás, stb. A növényi kivonatok és különösképp az illóolajok ajándéka, hogy bőrápoló hatásukon kívül, rezgésüknek és illatinformációjuknak köszönhetően a lélekre és a testi működésekre is egyaránt hatnak! Aromaterapeutaként ezt is figyelembe veszem a személyre szabott kozmetikum receptjének összeállításakor.

A konzultáció első, 20 perces részében te kérdezel, én válaszolok. Megbeszéljük, hogy a bőrtípusodnak, valamint esetleges bőrprobléma esetén mely növényi olajokat, illóolajokat, aromavizeket, agyagporokat és növényi kivonatokat javasolt használni. Mindezeket helyben be is mutatom, így „személyesen” is megismerkedhetsz velük és belélegezheted az illóolajok illatát.

Ezután amennyiben szeretnéd, a konzultáció folytatódik: összeállítom a te egyéni aromaterápiás natúrkozmetikumod receptjét. A recept alapján azután otthon, önállóan is elkészítheted. De helyben is van rá lehetőség, az elkészítéshez szükséges összes alapanyagot egységes, kedvezményes áron biztosítjuk.

Lehetőség van ritkább szépségápolási termékek összeállítására is, mint pl. testolaj, hajápoló olaj, körömápoló, testradír.

A konzultáció kiegészíthető kínai 5 elem felméréssel is. Ennek során célirányos kérdésekkel megállapítható, a szervezetben mely elem / elemek hatása gyengült. A kínai 5 elem: a víz, fa, tűz, föld, fém. Bármelyikük alul vagy túlműködése konkrét testi és lelki tünetek formájában jelentkezik. A természetes illóolajok az 5 elemre is hatással vannak, így speciális 5 elem test és arcápolási termékek is előállíthatók velük. Az pedig a szépségápolás koronáját jelenti, amikor nem csak a bőrt ápoljuk, de vele együtt az egész szervezet működését is harmonizáljuk.

Az Adrienne Feller natúrkozmetikumok, 5 elem arc és testolajok, valamint a Panarom termékek személyesen, valamint e-mailben is rendelhetők az info(@)dietetika-aromaterapia.hu e-mailcímen.
A megvásárolható kozmetikumok és alapanyagok mindegyike magas minőségű, szintetikus anyagoktól és kőolaj származékoktól mentes.

Megosztom:
error: A tartalom védett !!