Aromaterápiás szépségkezelések

Adrienne Feller aromaterápiás szépségkezelések

Mindegyik szépségterápiás programunknál a bőr felületes kezelésénél mélyebbre tekintünk.
Meggyőződésem, hogy Arcunk szépségét, bőrünk állapotát lelkünk és testünk állapota, harmóniája határozza meg, tehát az igazi szépség belülről fakad.
A kezelésekhez ezért nem csupán bőrtípusnak, bőrproblémának megfelelő anyagokból, de vendégem aktuális lelki és testi állapotához, igényéhez igazodva, gyakran pl. stresszoldó, nyugtató összetevőkkel kiegészítve állítom össze a keveréket. Ezáltal mindegyik arc és testkezelésünk egyedi, és egyben utazást is jelent a lélek világába.

A kezelésekhez kizárólag magas tisztaságú, bevizsgált, 100% természetes összetevőkből álló, magas hatóanyag tartalmú Adrienne Feller natúrkozmetikumokat, valamint kiemelkedő minőségű illóolajokat, növényi olajokat, kivonatokat, aromavizeket és agyagporokat használunk.
Az ember számára csakis az élő anyagok képesek megfelelő információt és éltető erőt közvetíteni. A szintetikus anyagok az emberi sejtek és minden élő szervezet számára felismerhetetlenek, és hosszú távon méregként halmozódnak fel.
„A növények finom rezgése segíti az emberben lévő lelki, ezáltal testi blokkok feloldódását, így támogatva a szervezet egészséges, harmonikus működését.” (Adrienne Feller, a módszer megalkotója)

Kiváló ajándék Önmaga vagy Szerettei számára!

A szolgáltatást egy szép ajándékutalvány formájában is megvásárolhatja és beteheti a fenyőfa alá!
Az ajándékutalvány érvényessége: a vásárlás napjától 6 hónap.

Az utalvány egyedi sorszámot kap, így amennyiben szükséges, a megajándékozott helyett más is felhasználhatja.

Az ajándékutalványt bármelyik, nálunk elérhető szolgáltatásra ki tudjuk állítani.
Bejelentkezéshez és ajándékutalvány igényléséhez kérem hívja a 06 70 627 40 80-as telefonszámot!

Vitalizáló, bőrfeszesítő arc és dekoltázs masszázs – Panarom VitalEnne minikezelés

Kiknek ajánlott?

40+ éves kortól

Időtartam

40 perc

Kezelés tartalma

test ellazítása, arc letisztítása, borogatás, arc és dekoltázs radír, arc és dekoltázs masszázs bőrfeszesítő olajokkal és akupresszúrával kiegészítve.

Rugalmasító, energetizáló, ránctalanító  rövidített kezelés idősödő bőrök számára, amely fokozza a bőr vér és nyirokkeringését, javítja a sejtlégzést és  serkenti az új sejtek képződését. A masszázs magába foglalja az arc akupresszúrás pontjainak kezelését is.

Az akupresszúra az akupunktúrás pontok ujjnyomással történő masszírozását jelenti. A hagyományos kínai orvoslás közel 5000 éve alkalmazza betegségek megelőzésére és gyógyítására egyaránt. Az akupresszúrás pontok kezelésével különvett szervekre, illetve az egész szervezetre is hatunk.

A masszázst a test és lélek ellazítása (relaxációs technikával), a bőr letisztítása (bio arclemosóval) és peeling előzi meg, így a masszírozás közben bejuttatott értékes anyagok még mélyebben be tudnak jutni a bőrbe. A masszírozáshoz használt, az argánfa, jojoba, búzacsíra, muskotályrózsa, szegfűszeg, kardamom, édesnarancs, cejloni fahéj olajaiból megkomponált VitalEnne fitoesszencia valóságos táplálékot és ébredést jelent a bőr számára.

A masszázs kiegészíthető agyagos arcpakolással, amely fokozza a kezelés hatását.

Vitalizáló, bőrfeszesítő szépségprogram – Panarom VitalEnne teljes kezelés

Kiknek ajánlott?

Hölgyek és idősebb gyerekek számára

Időtartam

100 perc

Kezelés tartalma

Test ellazítása, arc letisztítása, borogatás, arc és dekoltázs radír, masszázs hatóanyagos géllel, bőr tonizálása, facelifting hatású szemránckrém felhelyezése, gyógynövényes arcmaszk, kézmasszázs, bőr hidratálása és táplálása növényi fitoesszenciával, arc és dekoltázs masszázs bőrfeszesítő olajokkal és akupresszúrával.

Komplex facelifting kezelés, amely kényeszteti és energetizálja a bőrt és a lelket egyaránt. A Rose de Luxe damaszkuszi rózsa kivonatos szemránckrém és a 21 gyógynövény kivonatát tartalmazó arcmaszk látványosan javítja a bőr állapotát. A géles masszázs során bejuttatott gazdag növényi gél még több hatóanyagot és vitamint juttat a bőrbe.

A maszk hatóideje alatt vendégeim kellemes, lazító kézmasszázst is kapnak, a minél teljesebb relaxáció érdekében.

Engedje át magát a kényesztetésnek, hagyja az ajtón kívül a gondokat! Minél jobban sikerül relaxálnia, annál jobban regenerálódik és töltődik a bőr a kezelés alatt!

Megosztom:
error: A tartalom védett !!