Bach-virágterápiás konzultáció + személyreszabott Bach-virágterápiás keverék

Időtartam

30-60 perc

Kezelés tartalma

A negatív lelki állapotok (pl. döntéshozatali képtelenség, bizonytalanság, ingerültség, fóbiák, stb.) megbeszélése, személyreszabott virágeszenciás keverék összeállítása. Az első találkozást követően általában még 1-2 konzultációra szükség van a terápia és a keverék még pontosabb beállításához, szükség szerinti korrigálásához.

Árak, kedvezmények

A Bach-virágterápia a XX. Század első felében, Edward Bach angol orvos által kifejlesztett szelíd gyógymód, elsősorban a negatív lelkiállapotok kezelésére. Bach doktor elmélete szerint a minket nyomasztó gondolatok, érzések, félelmek és egyéb negatív érzelmi állapotok előbb-utóbb testi szinten is betegséget okoznak. Feltételezései napjainkban egyre jobban alátámasztást nyernek. (pszichoszomatikus betegségek)

A Bach-virágeszenciák vadon növő fák virágjainak, valamint más vadvirágok speciális kivonata. A kivonatok nem tartalmazzák a virágokat anyagi formában, csak ezek rezgésinformációját, ezért valamelyest a homeopátiás készítményekre hasonlítanak. De a Bach-virágterápia nem egyenlő a homeopátiával!

Az eszenciák olyan virágokból készülnek, melyek rezgésszintje jóval kiemelkedik más virágok és növények közül. Dr. Bach ezeket intuitív módon találta meg, de manapság ezt már mérni tudják. A virágok magas rezgését átveszik a belőlük készült eszenciák és átadják az emberek számára. A kvantumfizika és a chronobiológia új eredményei szerint az egészség vagy betegség állapota pedig nem más, mint sejtjeink és egész szervezetünk rezgéseinek harmóniája, csökkenése vagy zavara.

A módszer előnye, hogy mellékhatás-mentes, bármelyik életkorban és bármilyen orvosi vagy természetgyógyászati terápiával együtt alkalmazható. Azt, hogy nem placebó az is bizonyítja, hogy állatoknál és beteg növényeknél is jó eredményeket tudunk elérni vele.

Megosztom:
error: A tartalom védett !!