Hangmasszázs – klang massage – Peter Hess© hangtál terápia

Kiknek ajánlott?

Hölgyek, urak és gyerekek számára egyaránt

Időtartam

25-40 perc

Kezelés tartalma

25 perces (kismamák és 12 éven aluli gyerekek számára) és 40 perces (felnőtteknek) hangmasszázs védjegyes Peter Hess hangtálakkal. A hangtál kezelés ruhában történik.

Árak, kedvezmények

A hangmasszázs javallatai

 • stressz, ideges feszültség, ideges gyomor és bélrendszeri panaszok
 • alvási-elalvási problémák
 • idegi eredetű magas vérnyomás
 • erős menstruációs fájdalmak
 • izomfájdalmak- és görcsök, befeszült háti, nyaki izomzat
 • fejfájás, migrén (egyes esetekben)
 • székrekedés, egyes emésztési zavarok
 • vérellátási zavarok egyes formái
 • a szervezet megtámogatására, az egészséges sejt-rezgések újra
 • megteremtésére: a legtöbb krónikus betegségnél.

A hangmasszázs ellenjavallatai

 • Beépített szívritmus szabályzó készülék,
 • Friss törések, műtéti hegek; műtét után 6 hétig,
 • Akut gyulladás a szervezetben vagy bármely betegség heveny stádiumában,
 • Epilepsziára való hajlam esetén,
 • Súlyos depresszióban és zavart realitásérzékkel kapcsolatos betegségekben (kényszerképzetek, hallucinációk) pl. pszichózisnál,
 • Várandósság első három hónapjában.

Talpunk és tenyerünk egy „irányítópult”, melyen a „gombok” a reflexzónák, melyeken keresztül javítani tudjuk belső szerveink működését és az egész szervezet állapotát.

Indiában és Tibetben már több mint 5000 éve ismert a hanggal való gyógyítás. A keleti gyógyítók elgondolása szerint az ember csak akkor lehet egészséges, ha a szervezet rezgései harmóniában vannak egymással. Ha e harmónia felborul, az egészségnek vége.

A kvantumfizika és a chronobiológia eredményei egyre jobban alátámasztják a régiek feltevését. Minden sejtünknek és szervünknek, sőt testrészünknek megvan a saját rezgési tartománya, amit Megaherzben mérnek. Betegségek hatására módosul a sejtek rezgésszintje és fordítva, a fizikai és lelki terhek hatására megváltozott rezgéstartomány végeredményben a szervezet megbetegedéséhez vezet.

A hangmasszázs-terápiát Peter Hess német mérnökfizikus alkotta meg a keleti hangtál-meditációk alapján, számos Nepálban végzett mérést és kutatást követően.

Mivel testünk 60-80%-a víz, így különösen jól vezeti a hangrezgéseket. A testre helyezett hangtál lágy rezgése koncentrikus körök formájában átjárja az egész testet és eljut minden sejtünkhöz, visszaállítva egészséges rezgésüket. Ezért nevezik a hangmasszázst sejtmasszázsnak is.

A hangtál terápia önmagában is alkalmazható mint hatásos stresszoldó, lazító módszer, de más gyógymódok kísérőjeként és kiegészítéseként is, amely javíthatja ezek hatását.

A Peter Hess (védjegy jel) hangtál terápia egyszerre több pozitív hatással is bír, melyet több évtizedes kutatómunka, vizsgálati eredmények és a hangmasszőr terapeuták tapasztalata támaszt alá.

A hangtál kezelés hatásai:
- A kezelés hatására az ember mély relaxációs állapotba kerül, amelyben könnyebbé válik a régi traumák, nyomasztó gondolatok és érzések elengedése,
- Több agyterület is aktiválódik, amitől javulhat a figyelem és a koncentrációs képesség,
- Élénkül az anyagcsere és az immunrendszer működése,
- A rezgések serkentik minden szerv és szövet vérellátását,
- Erősödnek a bélmozgások és javul az emésztés,
- Oldja a testi és lelki feszültséget és az izmok görcsét, lazítja az elmerevedett testrészeket,
- Nyugtat, segít az elalvásban és feltölt energiával,
- Terhesség alatt harmonizálja az anya és a magzat rezgéseit és nyugtatja mindkettőjüket. Ezután, miután megszületett a baba sokkal gyorsabban megnyugszik a hangtálak hangjára,
- vitalizáló, regeneráló hatású,
- Aktiválja a szervezet öngyógyító folyamatait.

Az első 1-2 kezelés után átmeneti rosszabbodási reakció lehetséges, amitől nem kell megijedni! Csak azt jelzi, hogy az öngyógyító mechanizmusok bekapcsolódtak és megtalálták a szervezetben lappangó betegséggócokat. Folytassuk tovább a terápiát és a tünetek rövid időn belül meg fognak szűnni.

A Peter Hess hangmasszázshoz használt hangtálak Tibetben készülnek bronz és egyéb fémek ötvözetéből, védett „recept” alapján. Direkt erre szakosodott kovácsok kovácsolják ki és kalibrálják, hogy mindegyik tál a megfelelő rezgéstartományban (Mhz) rezegjen. Ez teszi lehetővé, hogy különböző hangtálakkal, célzottan tudunk hatni más-más testrészekre, harmonizálva azok működését.

Javaslat:
Hangmasszázs előtt és utána is a nap folyamán igyál sok folyadékot, hogy a kezelés által beindított méregtelenítési folyamatokkal kiürülhessenek a szervezet méreganyagai! 1 órával a hangmasszázs előtt és legalább 30 percig utána nem javasolt enni, hogy a szervezet ne legyen leterhelve az emésztés által és minél jobban tudjon reagálni a masszázs-közvetítette jótékony impulzusokra.

Megosztom:
error: A tartalom védett !!