Jogi nyilatkozat

A dietetika-aromaterapia.hu oldalain található információk, szolgáltatások és termékek nem helyettesítik szakember véleményét, valamint az orvosi diagnózist és terápiát, ezért kérem, minden esetben forduljon szakemberhez! Az ezen weboldalon bemutatott, igénybe vehető és megvásárolható szolgáltatások, termékek és információk – habár ezek a legnagyobb gondossággal voltak összeállítva – kizárólag saját felelősségre vehetők igénybe.
A dietetika-aromaterapia.hu oldalain található minden írásos, képi, multimédiás és egyéb elem –eltérő megjelölés hiányában – Prokk Mária e.v. szellemi tulajdonát képezi, ezek tárolása, másolása, sokszorosítása interneten, elektronikus vagy papír, vagy bármilyen egyéb eszközzel és formában kizárólag Prokk Mária egyéni vállalkozó kifejezett írásos beleegyezésével történhet.
Egyedüli kivételt képez ezalól a tartalom magán célú felhasználása, a vonatkozó jogszabályi előírásokban foglaltak szerint.

Nem vállalunk felelősséget az erről a honlapról, más honlapokra mutató hivatkozások által elért honlapok tartalmáért.

Az Üzemeltető nem szavatolja, hogy a weboldalon található funkciók hibátlanok és zavartalanul működnek. Az Üzemeltető nem vállal felelősséget és nem vonható felelősségre semmiféle kárért, amely az Ön számítógépét, illetve egyéb tulajdonát a weboldalhoz történő kapcsolódás, hozzáférés során éri annak bárminemű használata következtében, ide értve az írásos, képi vagy bármely egyéb adat letöltése közben bekövetkező hibát, adatvesztést. Az üzemeltető nem felel az internetes vagy elektromos hálózatban történő kimaradások, valamint egyéb rajta kívül álló technikai hibák okozta károkért.

Megosztom:
error: A tartalom védett !!