Láb reflexzóna terápia – Reflexológia – Talpmasszázs aromaterápiás zónakezeléssel

Kiknek ajánlott?

Hölgyek, urak és gyerekek számára egyaránt

Időtartam

40-60 perc

Kezelés tartalma

10 perces méregtelenítő-immunerősítő illóolajos lábfürdő, a lábfejen és talpakon lévő reflexterületek masszírozása személyreszabott masszázskeverékkel; a 60 perces változatnál ezenkívül a problémás szervek zónáit még célzottan is kezelem az adott szervnek és megbetegedésnek legmegfelelőbb illóolajjal.

Árak, kedvezmények

A reflexológiai talpmasszázs néhány javallata

 • A szervek túl- és alulműködése,
 • Legyengült immunitás,
 • Műtétek utáni rehabilitáció,
 • Krónikus fájdalmak esetén,
 • sejtek megfelelő oxigén ellátásának, erek rugalmasságának megsegítése,
 • méreganyagok gyors elszállítása és kiválasztása,
 • stressztűrő képesség fokozása,
 • a szervezet megerősítése és egészséges funkcióinak támogatása a legtöbb betegség esetén,
 • öngyógyító folyamatok beindítása.

Fontos!
A reflexzóna kezelés előtt és utána is a nap folyamán kifejezetten fontos a bőséges folyadékfogyasztás, amely segíti a veséket a kezelés hatására felszabadult salakanyagok kiürítésében. Ezen a napon ajánlatos húsmentesen étkezni, hogy a kezelés méregtelenítő hatása minél teljesebb legyen. 1 órával a masszázs előtt és legalább 30 percig utána pedig semmit sem javasolt enni, hogy a szervezet ne legyen leterhelve az emésztés által és minél jobban tudjon reagálni a kezelés és illóolajok közvetítette jótékony impulzusokra.

A reflexzóna terápia - talpmasszázs ellenjavallatai

 • mélyvénás trombózis, heveny visszér-gyulladás, lábszárfekély, üszkösödés a lábakon,
 • nagy kiterjedésű ekcéma, nyílt seb, égés, szemölcs a lábon,
 • bőr és körömgomba, valamint egyéb fertőző bőr és nemi betegségek esetén,
 • magas láz, fertőző betegségek, pl. már kialakult influenza,
 • heveny, sürgősségi orvosi ellátást igénylő esetek (pl. agyrázkódás, agyvérzés, infarktus, akut hasi katasztrófa, gégeödéma),
 • veszélyeztetett terhesség, valamint a normál terhesség első 12 hetében,
 • elmebetegségben, drog és alkohol hatása alatt.

Talpunk és tenyerünk egy „irányítópult”, melyen a „gombok” a reflexzónák, melyeken keresztül javítani tudjuk belső szerveink működését és az egész szervezet állapotát.

Az általam végzett talp reflexzóna masszázst aromaterápiás módszerekkel is kiegészítem,ezáltal jelentősen fokozva annak hatását. A lábfürdőzés közben vendégemmel közösen megbeszéljük, mely panaszokra, betegségekre koncentráljunk elsősorban az adott alkalommal vagy a kezelési kúra során. A megbeszélteknek / a kiválasztott masszázsprogramnak megfelelően a masszírozáshoz használt olajba vagy krémbe ahhoz szükséges, terápiás minőségű illóolajokat keverek, melyek talpakon keresztül még intenzívebb hatással bírnak, mint a test bármely egyéb részén bejuttatva.

A 40 perces programok immunerősítéshez, méregtelenítő kúrák kiegészítésére, valamint relaxáláshoz lettek kifejlesztve. Meglévő konkrét betegségek vagy panaszok esetén a 60 perces, célzott reflexológiai + aromaterápiás kezelések javasoltak. Régóta fennálló problémák, krónikus betegségek esetén - állapottól függően –hosszabb talpmasszázs kúrára van szükség.

Utóbbi esetben nagyon ajánlott talpreflexológiai állapotfelmérést, góckutatást (link a „Talpreflexológiai állapotfelmérés, góckutatás” aloldalra) is végezni, mellyel több, szervezetben lappangó betegséggócra is fény derülhet.

Javaslom, ha konkrét panaszaid, ill. régóta fennálló betegséged, fájdalmad van és eleged van már belőle, a talpmasszázst megelőzően gyere el a természetgyógyászati tanácsadásra, hogy közösen egy átfogó terápiát tudjunk összeállítani, amelynek része lehet a talpmasszázs is.

A talpak testünk különös részei. Az összes szervünk és testrészünk lekicsinyítve leképeződik rajtuk, amit mikrorendszernek vagy reflexterületnek neveznek. Hasonló reflexterületek találhatók még a tenyereken, a fülön és a szem íriszen.
Az emberiség több ezer éve használja ezen zónákat testi bajok enyhítésére és gyógyítására, amit a piramisokban fellelt egyes festmények is bizonyítanak. A tudomány sokféleképpen magyarázza ezen mikrorendszerek kialakulását és működését, de pontos magyarázat máig sem született. A gyakorlat azonban megmutatja, hogy a reflexzónák masszírozása nagyon jól használható sok panasz és megbetegedés esetén, nagyszerűen kiegészíti az orvosi vagy természetgyógyászati gyógymódokat és javítja hatásukat.
A sok helyen elérhető „frissítő talpmasszázs” nem egyenlő a talp / lábreflexzóna masszázzsal!

Javaslat:
Masszírozás előtt és utána is a nap folyamán igyál sok folyadékot, hogy a masszázs által beindított méregtelenítési folyamatokkal kiürülhessenek a szervezet méreganyagai! 1 órával a masszázs előtt és legalább 30 percig utána nem javasolt enni, hogy a szervezet ne legyen leterhelve az emésztés által és minél jobban tudjon reagálni a masszázs-közvetítette jótékony impulzusokra.

Megosztom:
error: A tartalom védett !!