Relaxáló-harmonizáló testmasszázs egyéb anyagokkal

Kiknek ajánlott?

Hölgyek és gyerekek számára

Időtartam

30-60 perc

Kezelés tartalma

Hát, lábak, has, karok és kézfejek meleg aromavizes borogatása, kellemes relaxáló masszázs tápláló, illatos balzsammal vagy igény szerint fűszeres, meleg olajjal, forró téli tea.

Árak, kedvezmények

A masszázs ellenjavallatai

  • kezdődő és meglévő influenza és bármely egyéb fertőző betegség,
  • fertőző bőr és nemibetegségek,
  • heveny gyulladások a szervezetben és bármely betegség heveny stádiuma, lázas állapot,
  • veszélyeztetett terhesség,
  • drog és alkohol hatása alatt.
  • Szívbetegség, szívritmus-zavar és daganatos betegség esetén, valamint közvetlenül műtét előtt és után csak az orvos engedélyével végezhető!
Figyelem! Semmilyen erotikus célú masszázst nem vállalok! Kizárólag egészségmegőrző, közérzetjavító és gyógyítást kiegészítő kezeléseket!

Téli hangulatjavító-lazító testmasszázs, natúr kakaóvajas-narancsos testbalzsammal "Édes élet, úgy szeretlek!

Egy igazi karácsonyi hangulatú lazítás! Ideális kiegészítője az adventi készülődésnek. Segít visszanyerni a karácsony előtti tumultusban elvesztett békés lelkiállapotunkat.

Ajándékozzuk meg magunkat és szeretteinket egy kellemes órával, amely ráhangol minket a beköszöntött télre és az ünnepekre, ezek elteltével pedig megkönnyíti a szürke és hideg hétköznapokat

A masszázsfogások ellazítják a feszes izmokat, az édesnarancs héjából préselt illóolaj erőteljes hangulatjavító hatással van a lelki állapotra, a natúr sheavaj, kakaóvaj és sárgabarackmag-olaj tartalmú balzsam ápolja és táplálja a télen fűtés és meleg víz hatására kiszáradt bőrt.

Amennyiben a bőr nem száraz, a balzsam helyett meleg olajat használok, amelybe szintén hangulatjavító, energetizáló illóolajokat teszek, pl. gyömbér, szegfűszeg, fahéj, narancs, bergamott, szantál, stb, melyek javítják a test vérkeringését és melegítően hatnak a lélekre is.

Masszázs közben – amennyiben vendégemnek nincs ellenvetése - aromadiffúzorral illóolajokat párologtatok, hogy ilyen módon is kifejthessék nyugtató, vitalizáló, immunerősítő hatásukat.

Ez a masszázskezelésünk november közepétől márciusig érhető el.

Megosztom:
error: A tartalom védett !!