Talpreflexológiai állapotfelmérés, góckutatás

Kiknek ajánlott?

Hölgyek, urak és gyerekek számára egyaránt

Időtartam

40-60 perc

Kezelés tartalma

aAz egész lábfej, valamint az azon található reflexzónák elemzését. A vizsgálat végeztével nyomtatott formában odaadjuk az állapotfelmérés eredményét.

Árak, kedvezmények

A talpreflexológiai állapotfelmérés egy fájdalommentes módszer a szervezetben lappangó gyulladások, betegséggócok felderítésére. A góc tulajdonképpen egy krónikus, lappangó gyulladás valamelyik szervben vagy szövetben.
A nem ismert és nem kezelt góc folyamatosan terheli a szervezetet, gyengíti az immunrendszer működését, hajnlamossá tesz a mellettünk elvonuló fertőzések könnyebb „felszedésére”, krónikus gyulladásokat tarthat fenn a szervezet más részein is.

Tünetei lehetnek a gyakori vagy folyamatosan fennálló hőemelkedés, gyengeség / kimerültség, gyakori fertőzések, foggyökér problémák, stb. A tünetek nagyon általánosak és nem mindig erőteljesek, ezért nehéz megtalálni a probléma valódi okát.

Gócot képezhet:

- kezeletlen foggyökér-gyulladás, szájüregi gyulladások
- krónikus arc és homloküreg-gyulladás
- mandulagyulladás, krónikus torokgyulladás
- pajzsmirigy gyulladás
- krónikus epehólyag,
- és hugyhólyag gyulladás (cistitis)
- régóta fennálló nőgyógyászati, alhasi gyulladások
- prosztata gyulladás
- lappangó vakbél-gyulladás
- gombás fertőzés a szervezet bármely részén.

Egyes esetekben a még fizikai, testi szinten nem megjelent problémák is leképeződhetnek a reflexzónákban, amikor még nem betegségről, hanem csak egy szerv túlterhelődéséről vagy energiahiányáról van szó.

Ajánlott az állapotfelmérés elvégzése abban az esetben is, ha természetgyógyászati tanácsadásra is szeretne jönni, és vagy hosszabb talpmasszázs kúrát szeretne igénybevenni, mert a felmérés eredményei, valamint a hozott orvosi leletek alapján állítom össze a masszírozandó zónák térképét és a masszázs menetét.

Figyelem!
A talpreflexológiai állapotfelmérés, góckutatás nem helyettesít semmilyen orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát!

Megosztom:
error: A tartalom védett !!